2013 m. rugpjūčio 12 d., pirmadienis

Troškinys su rūkyta vištiena

Reikės:
4 vnt. bulvių;
2 vnt morkų;
1 svogūnas;
300 g moliūgo;
1 rūkytos vištos ketvirtis;
2 pomidorai;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.


Nuskustas bulves supjaustome kubeliais ir sudedame virti į puodą.
Morkas nuskutame ir supjaustome kubeliais kartu su svogūnu. Moliūgą ir pomidorus supjaustome kubeliais tai pat. Supjaustytas daržoves lengvai apkepiname keptuvėje su prieskoniais, druska, trupučiu aliejaus ir perdedame į verdančias bulves. Verdame nedideliame kiekyje vandens, kol viskas išvirs (apie 20 min). Tada sudedame į masę gabaliukais pjaustytą vištienos ketvirčio mėsą ir dar pora minučių paverdame. Jei reikia - pasūdome. Skanaus.

Labai labai skanu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą