- 250 rikotos;
- 3 kiaušinių;
- 150 g cukraus;
- 50 g sviesto;
- 200 g miltų;
- 1,5 šaukštelio kepimo miltelių;
- nedidelės skardinės konservuotų persikų.
Į dubenį iversti rikotą, įmušti
kiaušinius, suberti cukrų ir išsukti iki vientisos masės. Supilti lydytą
sviestą, suberti nutarkuotą nuo pusės citrinos žievelę ir išmaišyti.
Miltus sumaišytus su kepimo milteliais suberti į rikotos ir kiaušinių masę. Konservuotus persikus supjaustyti skiltelėmis. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių, į keksiukų kepimo formas sudėti
popierinius indelius. Į kiekvieną įdėti apie du šaukštus tešlos, kad
truputį nuo viršaus liktų vietos, ir į kiekvieną įspausti po 2 - 3
(galima ir daugiau) persikų skilteles. Kepti apie 15-20min 180C.
Sekantį kartą persikus supjaustysiu kubeliais ir įmaišysiu į tešlą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą