2014 m. rugsėjo 1 d., pirmadienis

Vištiena džiuvesėliuose

Reikės:
Marinuotos vištienos krūtinėlės
Marinavimui : druska, sojos padažas, mėgiami prieskoniai.
Paniravimui :
Maltų džiūvėsėlių,smulkintų riešutų (aš naudojau migdolus ir lazdyno riešutus) ,kiaušinių

Kelias valandas marinuotą vištieną supjaustome norimo dydžio juostelėmis.Susmulkiname riešutus iki beveik miltų ir sumaišome su žiuvesėliais. Išplakame kiaušinius ,merkiame vištieną po gabalėlį į kiaušinių plakinį, vėliau apvoliojame riešutų masėje. Kiaušinių ir riešutų masės kiekis priklauso nuo jūsų turimo mėsos kiekio.Paruoštą vištieną kepame gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.

Receptas iš: http://skanusrp.blogspot.com/2014/02/traski-vistiena-su-riesutais.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą