2015 m. rugsėjo 7 d., pirmadienis

Reikės: 0,5 kg  pomidorų, 0,25 kg svogūnų ir tiek pat paprikų, 0,3 kg morkų, 0,4kg  virtų pupelių, 0,2 l aliejaus, 2 šaukštų cukraus ir 1-2 šaukštų druskos; 1v.š. acto.

Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome nedideliais gabalėliais. Pomidorus nulupame, sumalame. Papriką supjaustome. 
Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, sukrečiame į puodą, ten pat sudedame pomidorus, papriką ir pupeles. Įberiame cukraus, druskos, įpilame aliejaus. Ant silpnos ugnies troškiname 45 minutes.  Supilame actą. Mišrainę sudedame į stiklainius ir užsukame dangteliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą