Reikės: 0,5 kg pomidorų, 0,25 kg svogūnų ir
tiek pat paprikų, 0,3 kg morkų, 0,4kg virtų pupelių, 0,2 l aliejaus, 2 šaukštų cukraus ir 1-2 šaukštų druskos; 1v.š. acto.
Morkas
sutarkuojame burokine tarka, svogūnus supjaustome nedideliais gabalėliais.
Pomidorus nulupame, sumalame. Papriką supjaustome.
Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, sukrečiame į puodą, ten pat sudedame pomidorus, papriką ir pupeles. Įberiame cukraus, druskos, įpilame aliejaus. Ant silpnos ugnies troškiname 45 minutes. Supilame actą. Mišrainę sudedame į stiklainius ir užsukame dangteliais.
Svogūnus ir morkas pakepame aliejuje, sukrečiame į puodą, ten pat sudedame pomidorus, papriką ir pupeles. Įberiame cukraus, druskos, įpilame aliejaus. Ant silpnos ugnies troškiname 45 minutes. Supilame actą. Mišrainę sudedame į stiklainius ir užsukame dangteliais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą