Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2015 m. rugsėjo 29 d., antradienis

Padažas prie kepsnių

·                                 1 kg. cukinijų
·                                 vienos didelės paprikos (apie 300 g.)
·                                 dviejų morkų (apie 250 g.)
·                                 3 svogūnų (apie 200 g.)
·                                 500 g. pomidorų
·                                 350 g. pomidorų padažo
·                                 100 ml. aliejaus
·                                 80 ml. acto
·                                 140 g. cukraus
·                                 1  v. šaukšto druskos
Cukinijas nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Papriką, morkas, svogūnus bei pomidorus supjaustykite kubeliais.
Dideliam puode ant aliejaus lengvai pakepinkite svogūnus, suberkite morkas, po keletos minučių suberkite likusias daržoves, pomidorų padažą, cukrų, druską ir kaitinkite ant nedidelės ugnies apie 40 min. Supilkite actą ir pavirkite dar apie 15 minučių. paragaukite gal Jums trūks druskos arba norėsis daugiau cukraus.

Karštą padažą supilstykite į iškaitintus sausus stiklainius. Sandariai uždarykite ir palikite, kad atvėstų. Atvėsusį padažą laikykite rūsyje.
Skanaus.

Receptas iš interneto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą