Nuostabūs. Tikrai labai labai labai puikūs. Lengvai pagaminami, sakyčiau, kad visai tokie sveikuoliški. Ir tikrai labai skanūs.
Reikės:
džiovintų figų;
marcipanų masės;
šokolado (naudojau pienišką);
truputis kokoso aliejaus (apie šaukštelis).
Figas užpilame vandeniu (karštu) ir paliekame, kad jos išbrinktų (apie pusvalandį, jeigu Jūsų naudojamos figos kietos, galite palikti ir ilgiau). Išbrinkusias figas išimame iš vandens ir kiekvieną įdarome marcipanu. Paliekame figas nudžiūti. Šokoladą išlydome kartu su šaukšteliu kokoso aliejaus. Merkiame kiekvieną figą į šokolado masę ir išdėliojame ant maistine plėvele patiestos lentutės. Dedame į šaldytuvą, kad šokoladas sustingtų. Jeigu norite storesnio šokolado sluoksnio, tai tada dar kartą išėmę iš šaldytuvo jau sustingus pirmam sluoksniui, merkite į šokoladą dar kartą ir vėl dėkite į šaldytuvą sustingti.
Skanaus.
Na tikrai nuostabūs saldainiai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą