Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. lapkričio 14 d., ketvirtadienis

Kotletukai su kvietiniais perliukais

Reikės:
500 g maltos kiaulienos;
100 ml kvietinių perliukų (kruopos);
1 ml tarkuoto burokine tarka kopūsto;
1 nedidelės morkos;
1 svogūno;
džiuvėsių;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Kruopas išverdame. Sumaišome su malta mėsa, tarkuota morka, tarkuotu kopūstu, tarkuotu svogūnu. Išmaišome. Dedame prieskonių, druskos ir džiuvėsių tiek, kad masė nebūtų skysta (apie tris saujas). Tada formuojame kotletukus, apkepiname keptuvėje. Perdedame troškintis į puodą su trupučiu skysčio 25 min.. Pilame keletą šaukštų pomidorų padažo ir sutirštiname padažą miltais.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą