Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2016 m. balandžio 25 d., pirmadienis

Grikių miltų sausainiai

Reikės:
160g grikių miltų (aš sumaliau nekepintus grikius);
90g kvietinių miltų;
180g sviesto;
30g cukraus;
50g šokolado drožlių;
30-50g smulkintų riešutų, džiovintų vaisių, saulėgrąžų;
žiupsnelis druskos.


Sviestą išsukame su cukrumi ir druska. Sumaišome sausus produktus ir viską sumaišome su sviestu. Išminkome tešlą. Dedame ebnt porai valandų į šaldytuvą.
Tada iš tešlos susukame ritinėlį ir supjaustome apie pusės storio riekelėmis. Riekeles sudedame į kepimo skardą ir kepame apie 10-15min 180C.

Sausainiai labai skanūs. ir bent kiek sveikesni.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą