Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. liepos 2 d., antradienis

Lietinių užkepėlė

Reikės:
0,5 l pieno;
300 ml vandens;
2 kiaušiniai;
2 v.š. aliejaus;
žiupsnelis druskos;
miltų, kad tešla būtų skysta.

Įdarui:
350g kiaulienos virto kumpio;
2 vnt. virtų saliero kotelių;
vidutinio dydžio svogūnas (arba du mažesni);
pagal skonį druskos;
2 v.š. majonezo.

Padažas:
2 kiaušiniai;
2 v.š. grietinės;
žiupsnelis druskos;
žiupsnelis krapų.


Iškepame lietinius.

Įdarui: virtą kumpį, virtus salierus ir svogūną sumalame mėsmale. Dedame druskos, majonezo ir gerai išmaišome.

Padažas: grietinę, kiaušinius, smulkintus krapus ir druską gerai išmaišome.
Dedame įdarą į lietinius. Lietinius sudedame į kepimo skardą, užpilame padažu ir dedame į įkaitintą orkaitę 20-30min 180C kol gražiai apkeps.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą