Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2016 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

Špinatų keksas

Labai gražios spalvos, saikingai saldus (kas norite saldžiau tai dėkite dvigubai arba net trigubai cukraus).

Reikės:
3 kiaušiniai;
1 a.š. vanilinio cukraus;
40g cukraus;
180g šviežių špinatų;
3/4 st aliejaus;
2 st miltų;
2 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos.

Špinatus sudedame į smulkintuvą, mušame kiaušinius ir sutriname viską iki tyrės. Dedame likusius produktus ir gerai išplakame. Pilame į kepimo formą ir kepame apie pusvalandį 180C.
Iškepusį pyragą apglaisčiau šokoladu, tad saldumo mums tikrai užteko.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą