Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2017 m. vasario 8 d., trečiadienis

Naminis šokoladas

Pasigamina super greitai, reikia tiek šiek tiek kantrybės kol sustings.

Reikės:
4 v.š. kokoso sviesto;
6-8v.š. sirupo (naudojau agavų);
5 v.š. kakavos miltelių (naudojau kerobą).

Kokoso sviestą pašildome, kad išsilydytų. Sudedame sirupą, išmaišome. Sudedame kakavą ir gerai išmaišome. Masė gaunasi tokia tirštoka. Sudedame į formeles saldainius ir dedame į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Po pusvalandžio jie buvo tokie valgomi, lengvai kramtomi saldainiai. Pabuvus šaldiklyje pora valandų jie tapo kietesni, tirpstantys burnoje saldainiai, nes atsikąsti juos jau sunkiau.

Foto, gaila, bet nebus. Kai sudegustavome, prisiminiau, kad nenufotografavau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą