Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2021 m. kovo 11 d., ketvirtadienis

Varškės bandelės

 Skanios, neriebios tešlos ir kas svarbiausia, labai lengvai pagaminamos.


Reikės:

180g varškės;

3v.š. aliejaus;

pagal skonį cukraus (aš dėjau šaukštą);

1a.š. kepimo miltelių;

apie 240g miltų;

100ml pieno.


Įdarui:

180g varškės;

2v.š. cukraus;

1 v.š. krakmolo;

pora šaukštų mėgiamos uogienės.

 

Varškę išmaišome su aliejumi, cukrumi, kepimo milteliais ir pienu. Palengva beriame miltus ir užminkome tešlą. Miltų gali reikėti šiek tiek mažiau arba daugiau. Tad pilkite miltus ne visus iš karto. Tešla turi gautis minkoma, tačiau ne per kieta.

Tešlą iškočiojame, ant jos paskleidžiame uogienę, ant uogienės paskleidžiame varškę ir susukame į ritinėlį. Pjaustome riekelėmis (apie 5cm pločio) ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame apie 10-15min 180C įkaitintoje orkaitėje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą