Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2010 m. lapkričio 29 d., pirmadienis

Naminiai koldūnai











Reikės (šį tešlos receptą radau supermamose, nuostabus receptas, tešla gaunasi elastiga, lengva kočioti):
tešlai:
3 stiklinės miltų;
3 šaukštai aliejaus;
1 stiklinė verdačio vandens.

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą. Stiklinės dydis visai nesvarbus. Jei tešlos noriu daugiau - imu ir didesnę stiklinę, jei mažiau - mažesnę.

Įdarui:
šį kartą naudojau virtą kiaulieną ( su trupučiu lašinukų);
pora šaukštų majonezo;
druskos;
prieskonių.

Mėsą sumalti. Dėti majonezą, prieskonius, druską ir gerai išmaišyti rankų pagalba.

Atgnybti tešlos gabaliuką, iškočioti blyną, dėti mėsos įdarą ir gražiai užlipinti kraštelius (šį kartą kraštus dariau kaip kibinų).
Dėti pagamintus koldūnus į verdantį vandenį ir virti apie 8 minutes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą