Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Morkų pyragaičiai












Reikės:
2 morkos;
1 a.š. kepimo miltelių;
6 v.š. cukraus;
1 v.š. grietinės;
5 v.š. miltų;
3 v.š. pieno;
1 v.š. aliejaus;
Norimi įdarai ar priedai: pagal skonį (aš dėjau džiovintus kinkanus ir imbierą).

Morkas sutarkuoti per smulkesnę negu burokinę tarką. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su cukrumi ir morkomis. Dėti grietinę, aliejų, pieną. Išmaišyti. Tuomet dėti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišyti. Tešla turi būti skystoka. Tešlą pilstyti į formeles, dėti norimus priedus į tešlą formelėse ir kepti apie 15 minučių (laikas priklauso nuo to kokio dydžio formelėse kepsite) 180 C, kol gražiai pagels. Gaunasi labai minkštučiai, skanūs pyragėliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą