Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Žuvies apkepėlė












Reikės:
3 vnt žuvies filė (naudojau skorpionžuvę);
3-4 v. š. pomidorų padažo;
mėgiamų prieskonių;
3 morkos;
100g moliūgo (arba kitokių daržovių);
3 obuoliai;
100g sūrio;
3-4 v. š. grietinės.

Žuvies file įtrinti prieskoniais, pilti pomidorų padažą, išmaišyti ir palikti marinuotis bent valandai.
Morkas nuskusti, supjaustyti griežinėliais, pakepinti keptuvėje, dėti pakepti moliūgą. Tuomet dėti šaukštą pomidorų padažo ir išmaišyti.
Žuvies filė apvolioti miltuose ir dėti į kepimo formą. Ant žuvies dėti morkas su moliūgais, nuluptus ir supjaustytus gabaliukais obuolius. Ant viršaus užpilti šiek tek grietinės. Kepti orkaitėje apie 20-25 min 190C. Po to uždėti tarkuotą sūrį ir pakepti kol sūris išsilydys.
Labai skani apkepėlė. Nesuklysiu pasakydama, kad tai vienas iš skaniausių žuvies patiekalų mūsų šeimoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą