Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. liepos 21 d., šeštadienis

Aguročių kotletai

Reikės:
0,3 kg aguročių;
4 batono riekelės;
1 nedidelis svogūnas;
5 v.š. miltų;
1 kiaušinis;
2 v.š. sėlenų;
druskos pagal skonį.

Agurotį sumalame mėsmale. Nusunkiame skysčio perteklių. Batoną užpilame nusunktu skysčiu, kelias minutes palaikome, nusunkiame ir sumalame bei dedame į agurotį. Sumalame svogūną. Mušame kiaušinį, dedame sėlenas, druską, miltus ir gerai išmaišome. Tešla gaunasi grietinės tirštumo.
Kepame keptuvėje su trupučiu aliejaus blynukus - kotletukus.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą