Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. liepos 16 d., pirmadienis

Šviežios bulvytės su grietine

Reikės:
nedidelių švežių bulvyčių;
krapų;
svogūnų laiškų
petražolių šakelių (nedaug visai);
druskos pagal skonį;
grietinės.

Bulves nuskutam, išverdame pasūdytame vandenyje. Imu tokias bulvytes, kurių nulupus nebereikia perpjauti pusiau, o verdu nepjaustytas, nes jos ir taip nedidelės.
Išvirusias bulves nusunkiame, užberiame smulkiai pjaustytus krapus, svogūnų laiškus, petražolių šakeles, druską, išmaišome, pakratome uždengtą puodą, kad prieskoniai susikratytų. dedame grietinės (grietinės kiekis pagal bulvių kiekį, bet maždaug tiek, kad užtektų apsivolioti bulvėms, apie šaukštas arba du), viską gerai sukratom ir skanaus.
Patiekiame prie kefyro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą