Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. gruodžio 20 d., ketvirtadienis

Morkų - pomidorų ir mėsos torškinys

Reikės:
400 g maltos kiaulienos;
3 vnt morkų;
1 sauja pjaustyto šiaudeliais kopūsto;
7 vnt bulvių;
200 g mažiukų pomidorų;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių;
pora šaukštų pomidorų padažo.


Maltą mėsą išmaišome su prieskoniais, druska ir pakepiname keptuvėje, kad taptų biri.
Bulves nuskutame, supjaustome stambiais kubeliais. Morkas supjaustome stambiais kubeliais tai pat. Puode užverdame vandenį, dedame bulves, morkas, kopūstą ir verdame, kol bulves beveik išvirs.
Tada į troškintuvą sudedame bulvių/morkų/kopūsto masę (su trupučiu vandens), dedame pora šaukštų pomidorų padažo ir išmaišome. Ant viršaus uždedame mėsą bei pomidorus. Kepame dar 20 min orkaitėje.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą