Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. sausio 5 d., šeštadienis

Varškės pyragas

Tešlai:
400 g miltų;
200 g kepinių margarino;
2 kiaušiniai;
200 g cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių.

Obuolių įdaras:
3 dideli obuoliai;
4 šaukštai cukraus;
cinamono.

Varškės įdaras:
500 g varškės;
2 kiaušiniai,
4 šaukštai cukraus;
vanilinio cukraus.

Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną smulkiai supjaustome į miltus. Beriame cukrų. Pirštais margariną triname su miltais, kol taps trupiniai. Tada mušame kiaušinius ir išminkome.  2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į šaldiklį.

Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp.
Įdarui: varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir vanile. Obuolius sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir cinamonu , ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių sluoksnį varškės ant varškės užtarkuojame likusią tešlą. Kepame 180 laipsnių apie valandą

Receptas iš:http://www.gaspadine.lt/patiekalas/varskinis_pyragas.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą