Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. rugsėjo 15 d., pirmadienis

Faršas saldžiarūgščiai

Reikės:
500g maltos mėsos;
pusė nemažos cukinijos;
1 v.š. krakmolo;
česnako skiltelė;
mėgiamų prieskonių;
200 ml vandens;
3 v.š. sojos padažo;
1 v.š. acto;
1 a.š. cukraus.

Cukinijas supjaustome kubeliais ir kepame kol suminkštės. Kitoje keptuvėje iškepame maltą mėsą su prieskoniais, kad būtų mėsa biri. Pabaigoje dedame traiškytą česnaką. Į mėsą sudedame cukinijas ir užpilame vandenį sumaišyta su sojos padažu, actu, cukrumi ir krakmolu. Pakaitiname kol padažas sutirštės.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą