Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. lapkričio 11 d., antradienis

Granatų pyragas

Reikės:
pagrindui:
1,5st miltų;
0,5 st cukraus;
0,5 st sviesto.

Viską sumaišome iki kol tešla taps birūs trupiniai. Paskleidžiame trupinius ant kepimo skardos ir stipriau paspaudžiame, kad gautųsi tvirtas pagrindas.
v
Varškės įdarui:
500g varškės(aš naudojau trintą desertinę varškę);
2 kiaušiniai;
3 v.š. manų kruopų.

Viską sumaišome ir užpilame ant pagrindo. Kepame orkaitėje apie 20min 180C kol varškės viršus pasidarys tvirtas.

Granatų sluoksniui:
3 granatai;
4 dideli kiaušiniai;
cukraus pagal skonį, aš dėjau 70g;
4 v.š. miltų.

Iš granatų išspaudžiame sultis. Jų mums reikia 250ml. Sultis sumaišome su kitais produktais. Pilame viską į puodą ir kaitiname ant lėtos ugnies nuolat maišant kol sutirštėja.
Pilame granatų masę ant sutvirtėjusios varškės ir dar kepame apie 25 min. Po to atvėsiname. Aš viršų barsčiau cukraus pudra.

1 komentaras: