Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. rugsėjo 15 d., šeštadienis

Varškės - bulvių kukulaičiai

Reikės:
200 g varškės;
100 g bulvių košės;
1 kiaušinio trynys;
žiupsnelis druskos;
100 g miltų.

Padažui:
200 ml liesos grietinėlės;
100 g pievagrybių.

Varškę ištriname su kiaušiniu, bulvių koše, miltais ir druska. Leidžiame masei pailsėti, susistovėti. Po to formuojame rutuliukus ir verdame apie penkias minutes pasūdytame vandenyje.

Padažui: pievagrybius nulupame, supjaustome riekelėmis ir apkepiname truputį pasūdžius. Pilame grietinėlę ir kaitiname kol sutirštės. Išvirusius kukulius perdedame į padažą ir palaikome kelias minutes.
Skanaus.

Labai skanūs kukuliai, minkštučiai, švelnaus skonio. Varškę naudojau pertrintą, todėl kukuliai buvo be jokių varškės matomų dalelių.

Receptas iš žurnalo "Pusryčiai"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą