Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. spalio 16 d., antradienis

Morkų pyragas

Reikės:
290 g tarkuotų morkų (tarkuoti ne burokine, o šiek tiek smulkesne tarka);
100 g cukraus;
120 g sviesto;
300 g miltų;
2 v.š. kakavos;
4 kiaušiniai;
80 g razinų;
20 g linų sėmėnų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos.

Sviestą išlydome, beriame cukrų ir išplakame. Mušame kiaušinius ir gerai išplakame. Pilame pusę miltų, kakavą, kepimo miltelius, druską ir gerai išplakame. Sudedame tarkuotas morkas, išmaišome ir sudedame likusius miltus. Išmaišome. Dedame razinas, linų sėmenis ir išmaišome.
Tešlą dedame į kepimo formą ir kepame apie pusvalandį 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą