Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. lapkričio 21 d., trečiadienis

Moliūgo ir dešrelių blynai

Reikės:
200 ml kefyro;
1 kiaušinis;
miltų, kad tešla būtų grietinės tirštumo;
žiupsnelis druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
3 vnt pieniškų dešrelių;
100 g moliūgo.

Į dubenį pilame kefyrą, mušame kiaušinį, dedame kepimo miltelius ir išmaišome. Pilame miltus. Išmaišome. Dešreles supjaustome kubeliais, moliūgą sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome viską. Jeigu tešla per skystą, įdedame dar miltų. Kepame keptuvėje. Labai skanūs blynai. Miltų kiekio nematavau, dėjau iš akies, bet tešla turi gautis tokia blyninė, nei per skysta, nei per tiršta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą