Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. rugsėjo 7 d., trečiadienis

Aguonų vyniotinis










Labai minkštutis, skanus.

Tešla:250 g miltų;
80 g cukraus;
60 g margarino;
1 kiaušinis;
120 g pieno;
10 g mielių;

Įdaras:150 g aguonų;
100 g cukraus;
25 g sviesto;
100 g razinų.



Pašildyti pieną iki 30 laipsnių, įdėti mielių, 40g cukraus, 125g miltų , viską išmaišyti , palikti kol masė padvigubės.Tada dedame likusius miltus, cukrų, kiaušinius, išmaišome. Įpilame ištirpintą margariną, išmaišome, uždengiame servetėle ir paliekame 20 - 30 min.
Įdaras:Aguonas ir razinas užpilame šaltu vandeniu, užverdame ir truputį paverdame uždengtas ant mažos ugnies.Atvėsiname, nupilame vandenį ir sumalame mėsmale 2 - 3 kartus. Cukrų plakame su sviestu, kol cukrus ištirps, dedame sumaltas aguonas,sumaltas razinas ir viską gerai išmaišome. Iš tešlos iškočiojame blyną , dedame įdarą, suvyniojame, kraštą patepame vandeniu , užspaudžiame. Dedame į skardą ir kepame apie 40min 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą