Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Keksas su šokoladu ir obuoliais


Reikės:

2 kiaušiniai;
100 g cukraus
65 ml. aliejaus;
65 ml. vandens;
120-150 g miltų (kad tešla būtų grietinės tirštumo);
1 a. š. kepimo miltelių;
2 šaukštai trupinto juodo šokolado;
2-3 obuoliai.

Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Vandenį, aliejų, kiaušinius, cukrų išmaišyti. Berti kepimo miltelius, miltus ir trupintą šokoladą. Gerai išmaišyti. Tešla turi gautis grietinės tirštumo, tad jei miltų trūksta, dar pridėkite. Nuluptus obuolius supjaustykite gabaliukais ir berkite į tešlą. Kepimo formą patepkite aliejumi, pilkite tešlą ir kepkite apie 40 minučių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą