Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

Desertas su pudingu ir grietinėle



Reikės:
250 g grietinėlės;
500 ml pieno;
1 pakelio pudingo (naudojau miškų uogų skonio)
4-6 v.š. cukraus;
3 nubraukti a.š. želatinos.

Pudingą paruošiame kaip nurodyta ant pakelio (dedame cukraus kiek norisi pagal skonį). Atvėsiname. Kol pudingas vėsta, išplakame standžiai grietinėlę. Želatiną užpilame vandeniu (nedaug vandens, kad apsemtų) ir ištirpiname. Į atvėsusį pudingą supilame nuolat maišant želatiną. Tada pudingą supilame į grietinėlę ir gerai išmaišome. supilstome į desertinius indelius ir paliekame šaldytuve, geriausia per naktį.
Gaunasi puikus desertas, lengvas, orinis, minkštutis, tirpstantis burnoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą