Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. gegužės 29 d., antradienis

Rabarbarų pyragas

21 skersmens formai.
Reikės:
  • 3 kiaušinių
  • 1 stiklinės miltų
  • 1 nepilnos stiklinės cukraus
  • 1/2 a. šaukštelio nugesintos sodos
  • 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
  • apie 400 g. rabarbarų
Kiaušinius išplakite su cukrumi, po to palaipsniui suberkite persijotus miltus, vanilinį cukrų,  sudėkite nugesintą sodą (aš nugesinu actu). Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Rabarbarus nulupkite ir supjaustykite.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi arba ištepkite sviestu.
Supilkite pusę paruoštos masės, suberkite rabarbarus ir užpilkite likusia mase.
Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 180°C temperatūroje ir kepkite apie 25 min. arba iki sauso pagaliuko (įsmeigus ir ištraukus medinį pagaliuką į pyrago viduriuką jis turi būti sausas).

Receptas rastas: http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/pyragai-pyrageliai/greitas-rabarbaru-pyragas.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą