Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. rugpjūčio 6 d., pirmadienis

Greita sriuba su daržovėmis


Reikės:
3 pomidorai;
3 agurkai;
1 litro kefyro;
50 svogūnų laiškų;
druskos pagal skonį.

Agurkus, pomidorus supjaustome kubeliais, svogūnų laiškus - smulkiai. Dedame viską į puodą, užpilame kefyru (kefyro galite pilti mažiau arba daugiau, priklausomai kokio tirštumo/skystumo sriubos norite).Viską išmaišykite, pasūdykite pagal skonį ir skanaus.
Patiekiame su karštomis bulvėmis.
Labai skanu, vasariška ir greita.

3 komentarai:

  1. Kopijuojant receptus, reiktu pateikti nuorodą

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai atsiprašau ponas/e anonime, tačiau jeigu tiksliai recepto šaltinio nežinau, nieko ir nerašau. Receptas rastas internete, tačiau pas ką ir kur, tikrai nepasižymėjau.
    Iš vis nelabai suprantu aš tų receptų 'autorystės" manijos. Atrodo, kad kažkokią piniginę naudą gaučiau iš čia talpinamų savo išbandytų receptų ir autorius apvaginėčiau. Patalpinau receptą, jeigu šaltinį žinau - jį nurodau, jeigu ne - nemanau, kad recepto autorius labai bus nuskriaustas materialine prasme jeigu tos nuorodos paprasčiausiai neįdėsiu. Juk internetinėje erdvėje visos dalinamės tais receptukais, nemanau, kad didelė bėda jeigu tiesiog recepto šaltinio nepažymime, nes kopijantis receptus ne visada (bent jau aš) pasižymiu iš kur tą receptą nusikopijavau. Taigi, skanių gaminimų ir daugiau draugiškumo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip tik reiktų džiaugtis, kad dalinasi skaniais receptais ;)

    AtsakytiPanaikinti