Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. spalio 27 d., sekmadienis

Vištienos kotletukai su špinatais

Reikės:
pundelio špinatų (apie 70 g);
500 g maltos vištienos (naudojau maltą kulšelių mėsą);
1 kiaušinis;
1 svogūnas;
keletas šakelių petražolių;
100ml ryžių (nevirtų);
žiupsnelis druskos;
mėgiamų prieskonių;
pora saujų miltų;
200 ml liesos grietinėlės.

Išverdame ryžius, nusunkiame. Į maltą vištieną sutarkuojame svogūną, dedame smulkiai supjaustytus špinatus, petražoles, nusunktus ryžius, mušame kiaušinį, beriame druską, prieskonius ir išmaišome. Masė gaunasi skystoka, tad dedame dar miltų, kad lengvai formuotųsi kotletukai. Kotletukus apkepiname keptuvėje. Tada puode užverdame vandenį, sudedame kotletukus ir verdame ant lėtos ugnies apie 20 min. Baigiant virti (puode skysčio turėtų būti nedaug, jei per daug, galima nupilti) įpilame jei norisi liesos grietinėlės ir užverdame. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą