Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. spalio 22 d., trečiadienis

Čeburekai

Reikės:
tešlai:
3 st. miltų;
1 st. verdančio vandens;
4 v.š. aliejaus;
žiupsnelis druskos.

Ant miltų supilti aliejų, įberti žiupsnelį druskos ir užpilti verdančiu vandeniu. Išminkyti minkštą tešlą. Aš ją padalinau į 10 gabaliukų. Iškočiojame, dedame įdarą, kraštelius užspudžiame šakute, kad įdaras neišbėgtų ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.

Įdaras:
pora saujų maltos kiaulienos;
1 svogūnas;
1 v.š. grietinės;
žiupsnelis druskos;
mėgiamų prieskonių.

Maltą mėsą sumaišyti su tarkuotu svogūnu, grietine, druska ir prieskoniais.

Čeburėkai nuostabiai skanūs ir labai lengvai pagaminami.
Receptą radau facebook'o pslapyje grupėje "Gaminam, skanaujam".

1 komentaras:

  1. Neringa,šaunuolė.Čia ir yra pats tikriausias čeburekų tešlos receptas.Ji man "padovanojo"mano mamos kaimynė-tikra Krymo totorė.Aš iš tokios pat tešlos darau ir virtinukus,Gaunasi plonyčiai,ir labai skanus.

    AtsakytiPanaikinti