Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2015 m. birželio 24 d., trečiadienis

Braškiniai sausainiai

Reikės:
70 g avižinių dribsnių;
50 g kviečių sėlenų;
150 g kvietinių miltų;

50 g  cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių;
5o g sviesto;
110 g pasukų;
1 kiaušinis;
250 g šviežių braškių.


Sausus produktus sumaišome.

Išlydome sviestą, sumaišome su pasukomis, kiaušiniu ir užpilame ant sausų produktų. Išminkome. Gaunasi minkoma masė. Braškes supjaustome kubeliais ir suminkome su tešla. Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi.
Kepame orkaitėje apie 15min 180C.

Receptas rastas internete, tik nepasižymėjau kur tiksliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą