Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2011 m. birželio 19 d., sekmadienis

Maltos mėsos vyniotinis













Reikės:
į00g maltos mėsos (naudojau kiaulieną);
pagal skonį druskos ir prieskonių;
ą kiaušinio;
ą didelės virtos morkos;
konservuotų žirnelių.

Maltą mėsą su druska, prieskoniais ir kiaušiniu gerai išminkyti.
Ant stalo patiesti marlę, ant jos dėti faršą ir išlyginti į stačiakampio formos blyną. Virtą morką dėti ant faršo, šiek tiek pabarstyti konservuotų žirnelių. Marlę keliant nuo krašto, susukti vyniotinį. Gerai apvynioti su marle, surišti siūlu ir dėti į vandenį su druska ir prieskoniais. Virti apie valandą. Išvirus paslėgti. Po šešių valandų nuvynioti marlę ir pjaustyti. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą