Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. kovo 5 d., antradienis

Mėsos apkepas

Reikės:
2 nemaži svogūnai;
500 g maltos kiaulienos;
1 kg bulvių;
4-5 vnt sūrio lazdelių;
druskos pagal skonį;
mėgiamų prieskonių.

Svogūnus nulupame, supjaustome žiedais ir apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus kol suminkštės. Dedame svogūnus į kepimo indo dugną.
Maltą mėsą išmaišome su prieskoniais, druska ir apkepiname keptuvėje iki birumo. Dedame ją ant svogūnų. Ant mėsos sudedame sūrio lazdeles arba patarkuojame sūrio.
Bulves nuskutame, supjaustome riekelėmis ir išverdame vandenyje kol bus beveik išvirusios. Bulves sudedame ant mėsos.
Viską dedame į orkaitę ir kepame apie valandą 180C.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą