Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. gegužės 7 d., trečiadienis

Maskarponės sausainiai su šokoladu

Reikės:
120 g kambario temperatūros sviesto;
70 g cukraus;
150 g maskarponės;
1 kiaušinis;
280 g miltų;
žiupsnelio druskos;
1 a.š. kepimo miltelių;
100 g pieniško šokolado.

Sviestą išplakame su cukrumi iki purumo. Dedame maskarponę, kiaušinį, beriame žiupsnelį druskos ir gerai išplakame.  Sudedame kepimo miltelius, pusę miltų ir išplakame. Dedame likusius miltus ir smulkiai laužytą šokoladą ir gerai išmaišome. Tešla gaunasi labai tiršta. Dedame ją bent valandai į šaldytuvą (galima laikyti ir per naktį). Išėmus iš šaldytuvo formuojame rutuliukus ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepame apie 12-15min 180C.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą