Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2014 m. birželio 12 d., ketvirtadienis

Avižiniai braškiniai sausainiai

Reikės:
70 g cukraus;
1 kiaušinis;
150 g miltų;
žiupsnelis druskos;
50 g sviesto;
1 v.š. grietinės;
1 a.š. kepimo miltelių;
90 g avižinių dribsnių;
50 g razinų;
150 g braškių.

Sumaišykite sausus produktus. Tada supilkite ištirpintą sviestą, kiaušinį, grietinę. Išmaišykite. Dėkite gabaliukais pjaustytas braškes ir dar kartą gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis formuokite pailgus sausinius ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 15 min 180C.
Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą