![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgYW0_g_5BE97An0TNcNKzlVfXU5_-s0Bjp_lXSoF8oYvBzPRP29kRFpKUy4xzZ08x-9o5_PtT2j7Typ50fHw5gGFooj8wYbIsm_a4-jTcYdoOAE1MqqAwWy6F2bg6ok_xmi9eebrpHNlDX/s320/IMG_20160816_180918.jpg)
200g sūrio;
1 kiaušinis;
4 v.š. miltų;
pipirų žiupsnelis;
ciberžolės žiupsnelis;
druskos žiupsnelis.
Sūrį sutarkuojame smulkia tarka (ne burokine, o šiek tiek smulkesne). Sumaišome visus produktus ir išminkome.
Formuojame graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir apvoliojame džiuvėsiuose. Verdame įkaitintame aliejuje.
Patiekiame su padažu. Puikiai tinka česnakinis.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą