Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2018 m. sausio 25 d., ketvirtadienis

Kopūstų troškinys

Reikės:
kopūsto apie puse kg;
pievagrybių 400g;
rūkytų lašinukų apie 150g;
pom padažo 1v.š.;
grietinės 1 v.š.;
morkos 1;
svogūno 1.

Kopūstą supjaustome juostelėmis. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome kubeliais. Viską užpilame vandeniu kad tik apsemtų ir troškiname ant lėtos ugnies. Sudedame pakepintus keptuvėje pievagrybius kartu su kepintais lašinukais (rūkytais). Troškiname kol kopūstas suminkštės. Skysčio turėtų būti labai nedaug, vos vos. Jeigu jo per daug, tiesiog nupilkite. Tada dedame šaukštą grietinės, šaukštą pomidorų padažo, užverdame ir išjungiame viryklę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą