![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhV-kPQFjob0iEry63KFDfaAoOgQJVuej231aPznViWvWxduBm5kFFbThy9jYnzrEUuP4qUiLnZzCxwVqXMAkRoNSnAY2ZkCj9BzewA-VYRWtlGG7Tjp_xAI4NxT0EQFatIw3B_IdZJp1s/s320/IMG_6663.jpg)
Reikės:
400 g kondensuoto pieno (saldinto ir sutirštinto);
250g pieno;
pora šaukštų riešutų.
Kondensuotą pieną ir pieną su mikseriu išplakti, kad masės susimaišytų. Dėti į ledų aparatą, dėti susmulkintus žemės riešutus ir apie pusvalandį šaldyti. Perdėti į indelį ir laikyti šaldiklyje.
Nuostabiai skanūs ledai. Tikėjausi kažko kieto, sunkaus, o gavosi minkšti, tirpstantys burnoje ledai... Vietoj pieno galima naudoti grietinėlę, ledai bus kremiškesnės struktūros, bet jie ir dabar nuostabiai kreminiai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą