![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEixomn6kvZJGTmogsyg8a0jChiBVpHuiZH8bHum_afv-KA1fCyK2HEVJzUh2g1cJbENoU5lSgOLXnKydIrBh8_lJczaahvH1phrX3z9aOca5Ln8APys8pPHlA_BT0QpsLXNH-UD8Fvy5jo/s320/IMG_5919.jpg)
Reikės:
400 g varškės;
300 g obuolių;
70g maltų džiuvėsių;
2 kiaušiniai;
0,5 stiklinės cukraus;
Cirtinų žievelės.
Į varškę sudėkite džiuvesėlius (aš ėmiau paprastus sausainius „Gaidelis“ ir sutrupinau iki trupinių), kiaušinius, cukrų, tarkuotus obuolius, citrinų žievelę. Išmaišykite. Dėkite į keksiukų formeles ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį arba mažiau (priklauso nuo formelių dydžio) 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą