Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2012 m. gruodžio 20 d., ketvirtadienis

Morkų - ryžių ir mėsos troškinys

Reikės:
3 morkos;
200 ml ryžių;
350 g maltos mėsos;
druskos pagal skonį;
mėgiami prieskoniai;
2 v. š. pomidorų padažo.

Morkas nuskutame ir supjaustome kubeliais. Puode užverdame vandenį, dedame morkas, ryžius.
Maltą mėsą išmaišome su prieskoniais ir darome iš jos rutuliukus, kuriuos tai pat dedame į puodą prie morkų ir ryžių. Viską verdame apie pusvalandį ant lėtos ugnies, kol viskas išvirs. Vandens daug būti neturi, tik tiek, kad apsemtų viską, nes ryžiai virdami turi išbrinkti ir skysčio pamažėti. Jeigu skysčio trūksta, verdant vis įpilkite vandens. Kai viskas išverda, skysčio yra labai nedaug, dedame pora šaukštų pomidorų padažo, išmaišome, užverdame ir viskas. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą