Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. sausio 16 d., trečiadienis

Kruopienė

Reikės:
saujelė raudonųjų pupelių;
saujelė neskaldytų žirnių;
saujelė perlinių kruopų;
saujelė grikių kruopų;
morka;
prieskoniai;
2 bulvės;
druskos pagal skonį.

Kruopas supilti kartu į verdantį vandenį ir virti dešimt minučių. Tada nukošti, perplauti, vėl užpilti vandeniu ir virti penkiolika minučių. Nukošti.
Bulves supjaustyti kubeliais. Sudėti į verdantį vandenį.
Keptuvėje pakepinti prieskonius, tarkuotas morkas ir visas nusunktas kruopas. Viską supilti į verdančias bulves. Virti kol išvirs. Apie 15-20 min. Skanaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą