Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2013 m. vasario 13 d., trečiadienis

Varškės lietiniai be miltų

Reikės:
4 v. š. pieno;
2 v. š. varškės (naudojau pusriebę);
2 kiaušinių;
2 v. š. bulvių krakmolo;
0.5 a. š. kepimo miltelių;
1 a. š. cukraus;
1 v. š. verdančio vandens.

Visus produktus, išskyrus karštą vandenį, gerai išplakite. Tada supilkite vandenį, išmaišykite ir kepkite blynus. Tešla gaunasi pieno skystumo.

Kepant pirmą blyną, keptuvę patepkite trupučiu aliejaus, su nedideliu samteliu pilkite tešlą, vartant keptuvę į šonus, paskleiskite tešlą po visą keptuvę. Apkepkite vieną pusę, po to verskite kitą.
Blynai iškepa plonučiai, verčiasi puikiai.

Receptas iš supermamų, pasidalino juo daivaP. Ačiū už puikų receptą :-)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą