![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgosjTJr39-fYKwaYEFAiegmLG0YbmGRQ6uEmHwawpvcJi7QJOrxGa8c_bWkNEKTWoOsY-iMYKz6qw6F_8sH6GYMD07LMPyPXU-wJW8_ClGA-mWOQ1twys1GMYeThcGlhSyidJSThwMMwjs/s640/IMG_20140901_184804.jpg)
1 kiaušinis (nedidelis);
75 g skysto medaus;
90 g sviesto;
150 g tarkuota ne smulkiausia tarka moliūgo;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelis cinamono;
apie 200 g miltų (kad tešla būtų grietinės tirštumo);
aviečių.
Minkštą sviestą išmaišome su skystu medumi Mušame kiaušinį, dedame cinamoną, kepimo miltelius ir išmaišome. Dedame tarkuotą moliūgą ir išmaišome. Dedame miltus ir gerai išmaišome.
Dedame tešlos į keksiukų formeles, į kiekvieną įspaudžiame po tris avietes ir kepame apie 15-20min 170C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą