Ar Jums patinka šis receptukų tinklaraštis?

2010 m. lapkričio 27 d., šeštadienis

Troškinti kotletai su kopūstais











Reikės:
Paruošto kaip kotletams faršo;
Kopūstų mišrainės (naudojau marinuotą kopūstų mišrainę žiemai, kuri aprašyta konservavimo skyriuje);
išvirtų ryžių (pusę faršo masės);
manų kruopų.

Užkaičiame vandenį puode, dedame druskos. Į paruoštą kotletų masę (su kiaušiniu, prieskoniais, druska), dedame išvirtų ryžių, išminkome. Dedame manų kruopų kol masė bus pakankamai tinkama formuoti kotletus. Juos apkepame keptuvėje.
Į puode užvirusį vandenį dedame kopūstų mišrainę, apkeptus kotletus ir troškiname ant lengvos ugnies kol mėsa išvirs. Tada nusunkiame skystį.
Gaunasi puikus patiekalas - iškart su garnyru.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą