![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjY24TKz8nAKQxkxxRVvz-9SPNjChefRo1aoFIY4vAd3qASocas_Bu8t4OH4hDkYcbXPbn2BzHKGT9vSfctBZ9G6t8M1d8ADN9ZfbE8lbRannYqVp7GEaZTueEnThrbfVEnAkeept5cS4E/s320/IMG_2145.jpg)
Reikės:
sluoksniuotos mielinės tešlos;
konservuotų ananasų lazdelių.
Tešlą supjaustome juostelėmis (apie pusantro centimetro pločio ir per sprindį ilgio). Tada imama ananaso lazdelę ir ant jos apsukame tešlą. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame 180C 10-15min.
Užsukus tešlą, žiūrėti, kad ananasų galai pasislėptų bent kiek po tešla, nes jie mėgsta apdegti.
Skanaus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą