![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLkq-FDbI0S-gru7ymSUuaVCmBqF3cmb-x8dfYsZeC9GqBqkh_nsB7KlMGAj3-c8-adBUqNzGdVVwcVTDG7YdqXzuKv6kywGwxfLMKjx9I2XfzMeehqmbGV1IQjY5qSNKmv5FZFgHsn8U/s320/IMG_1861.jpg)
Skubu pasidalinti varškės apkepu. Gražiai gražiai orandžinės spalvos ir labai skaniu. Labai patiko visai mūsų šeimynai. Morkų visai nesijaučia, o apkepas toks skanus skanus...
Reikės:
750 g varškės;
300 g tarkuotų morkų (tarkuoti pačia smulkiausia tarka, kur kugeliui tarkuojame bulves);
6 kiaušinių;
100 g cukraus;
140g g tirpinto sviesto;
8 v.š. manų kruopų;
1 a.š. kepimo miltelių;
žiupsnelio druskos;
3 saujos razinų.
Varškę sumaišyti su morkų tarkiais ir rankomis išminyti. Kiaušinius atskirame inde suplakti su cukrumi ir druska, kepimo milteliais ir įmaišyti į varškės masę.
Pilti tirpintą sviestą. Išmaišyti. Sudėti manų kruopas,išmaišyti, dėti razinas ir vėl gerai išmaišyti.
Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30-40min 180C.
Receptas paimtas iš čia: http://shirshiulizdas.blogspot.com/2011/12/varskes-ir-morku-apkepas.html
Tik aš dvigubinau normą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą