![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiU2j_V4UALIMmtn1nE6AFJFyfZYXZfMshsEge4AmVYLfV9Xx3nuwVgAzkTFgb4_J4WLNpTs3TsHvQHKr2ClyPNq7SKpgvHVBLxq2_GmN92Jn8MmQkbpOdics0h_570jgaTMlCWlQOTMB4/s320/IMG_1515.jpg)
Reikės:
1 svogūnas;
150 ml grikių kruopų;
3-4 v.š. grietinės;
40-50g sviesto;
druskos pagal skonį;
prieskonių pagal skonį.
Grikių kruopas nuplauname, sudedame į vandenį ir užverdame. Sudedame kubeliais pjaustytą svogūną. Beriame druskos, prieskonių ir verdame ko kruopos išvirs. Jei trūksta vandens - įpilame. Kai kruopos bus minkštos, vandenį nusunkiame. Dedame grietinę, išmaišome. Dedame sviestą, ir gerai išmaišome kol sviestas ištirps. Skanaus. Gavosi tikrai skani košė.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą