![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiE11NvkjKiixhvo3FHR4uu9kfpESFVfzHnqkQWFRFgKXkwYqSTP5LXjXXsEIkUAhpj1HXgk1s9rVmZ_uBsH6Q9B-KEovglMnqUL3-VQbXxK_U9UZoT7A5gI7gz5-xzBmKPUXY5Lj4URc8/s320/IMG_1827.jpg)
Reikės:
2 riekelės duonos;
50 g sūrio;
2 kiaušiniai.
Duoną ir sūrį supjaustome kubeliais nedideliais. Mušti ant šios masės kiaušinius, gerai išmaišyti ir pilti šią masę į keptuvę. Ant lėtos ugnies kepti vieną pusę, po to apversti kitą pusę. Jei apversti sekasi sunkiai, blyną galima padalinti į keturias arba dvi dalis keptuvėje ir tada versti.
Labai skanu. Sūris labai skaniai išsilydė.
Druskos nedėjau, nes mano sūris sūrokas buvo.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizLFZ7iZeaxqsitSHrJ-BbuXVfhCpI04zeMStBLECvWz-qztwQEm5V_0mFuelhv85ND-0OdV1JM4sqGe8gbZjZpMk7-4GvqKFfg6dQ9IQS1u2tTmnQUfbn7D-oyyrMToBvX3mPMrW5ULs/s320/IMG_1828.jpg)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą